Product van de maand

Product van de maand


Product van de maand 
voor de Voedselbank is:

 houdbare voedingsmiddelen

 

Helaas zijn er  in Nederland  nog altijd veel gezinnen afhankelijk van de voedselbank. Om deze  organisatie een hart onder de riem te steken is onze diaconie gestart met de introductie van het product van de maand. Met uw hulp dragen wij elke maand ons onmisbare steentje bij aan de hulp aan de gezinnen in de regio West-Friesland. Iedere maand wordt in overleg met de voedselbank in Hoorn een product gekozen. De ene keer is dit pasta met saus en/of mix, de andere keer alles voor de boterham of een kinderpartijtje en vele andere combinaties. Iedere maand kunt u hier lezen welk product wordt ingezameld.

De voedselbank verwacht de komende tijd een grote toeloop. Gedacht wordt met name aan de zzp’ers. Nadelig effect van de crisis is ook dat de voorraden minder frequent  kunnen worden aangevuld.
Maar zolang de Voedselbank open kan en mag zijn willen de vrijwilligers graag aan alle aanvragen voldoen. U kunt ze daar een klein handje bij helpen door uw producten in de kerk af te leveren. 

in deze tijd van coronamaatregelen – vanaf 7 november –  kan dat op zondagmorgen, voor de kerkdienst, op zaterdagen tussen 11 en 15 uur of op maandag of vrijdag tot 13 uur.

De diaconie zal net als anders zorgen dat het op de plaats van bestemming komt.