20.00 uur: Vergeven en genezen

In Het Leerhuis Cultuurgroep Stede Broec:  Arjan van Essen (Ex-gokverslaafde en speler voorstelling Kop of Munt) en Maretty van den Mosselaar (Theatermaker en speler voorstelling Kop of munt) over vergeven en genezen.

In november is het 11 jaar geleden dat ex-gokverslaafde Arjan van Essen voor de laatste keer het casino bezocht. Tot die tijd leefde hij een dubbel leven. Enerzijds was hij de oprecht liefhebbende vader en echtgenoot, betrokken docent, gedreven politicus en goede vriend. Anderzijds was hij de man die leed aan een steeds heftiger gokverslaving, waar niemand van wist. Hij vond ook zijn rust in diezelfde ‘verborgen wereld’.

In het Leerhuis spreekt Arjan over vergeving en genezen. Samen met theatermaker Maretty van den Mosselaar speelt Arjan van Essen de voorstelling Kop of Munt over zijn aangrijpende levensverhaal. In de week voorafgaand aan de Leerhuisavond staat de voorstelling Kop of Munt in Theater De Drom in Enkhuizen. De voorstelling is een mooie opmaat naar de Leerhuisavond. Voor meer informatie over de voorstelling:  kopofmunt.org.

De leerhuisavond vindt plaats op 28 november in De Oude Kerk, Zesstedenweg 189, Grootebroek en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).