"Kerkje in, kerkje uit!" – een oproep

“Kerkje in, kerkje uit!” was de voorspelling van onze kinderen als we tijdens onze vakanties een dagje stadsbezoek, ergens in Frankrijk, aankondigden.  Geloof het of niet, er zijn ook veel vakantiegangers in Nederland die zo’n hobby, zeker in Enkhuizen (!), willen uitleven. En terecht, zeg ik dan.

Nu de corona-zorgen geluwd lijken kunnen we in de Zuiderkerk weer bezoekers verwelkomen, mits er …… voldoende menskracht beschikbaar is.
Van zaterdag 10 juli tot en met zondag 12 september willen de vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Zuiderkerk als gastvrouw/-heer bezoek ontvangen. De kerk zal open zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Op de Open monumentendagen, 11 en 12 september,  van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Maar ….. het aantal beschikbare vrijwilligers is afgenomen! Daarom doet de Vriendenstichting een dringende oproep aan potentiële vrijwillige gastvrouwen/-heren zich te melden. Dat kan zijn om periodiek als vaste kracht gasten te ontvangen of om een paar maal in te springen. En ach, als het u bevalt komt van het een misschien het ander ….

Meer weten: neem contact op met Cees Rijnders, 0228-317927