Onze kerk: van iedereen en voor iedereen

Wij zijn een open, oecumenisch gezinde gemeente  van ruim 1100 leden.
Onze ramen en deuren staan open voor iedereen. Natuurlijk op zondag wanneer we met elkaar de eredienst vieren. Maar ook  op elke andere dag voor wie zoekt naar zingeving en geloof maar daarbij niet meer de kerk als gemeenschap op het oog hebben. En voor wie gewoon behoefte heeft aan een kopje koffie en een luisterend oor.

Doen!
Wij hebben een sterk diaconale instelling. ‘Doen’ ligt de gemeenteleden goed. Er leeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor ontwikkelingen in de maatschappij. Dat is onder andere  te zien aan de bijdragen aan inloophuis de Baanbreker en de Stichting Helpende Handen. Ook werken we regelmatig mee aan kerkdiensten in verzorgings- en verpleeghuizen in Enkhuizen en Lutjebroek.