DSCN0376

Onze kerk, een gebouw waar we trots op zijn. Op de buitenkant, sinds mensenheugenis een ijkpunt in het stadsgezicht. Maar veel meer nog op de binnenkant. Waar mensen  samen komen om te luisteren naar Gods woord, te rouwen en te vieren. Dat alles heeft na de ingrijpende verbouwing en de fusie tot één gemeente een nog diepere dimensie gekregen. Wij willen het gebouw, onze kerk ontwikkelen tot een centrum van welzijn en bezinning. Een centrum waarin iedereen welkom is en zich thuis voelt, met welke achtergrond dan ook.

Wilt u meer weten over de historie van het gebouw? Kijk dan eens op de site van de Zuiderkerk  . Op die site kunt u ook een vergaderruimte reserveren.

Wilt u de kerk bezoeken? Dat kan. De Zuiderkerk is voor bezichtiging geopend
in de zomermaanden (van 4 juli t/m 13 september) van dinsdag tot en met zaterdag tussen 13.30 en 17.00 uur (vrij entree).
Wilt u buiten deze tijden een rondleiding? Dat kan! Neem contact op per mail of telefonisch, (06) 2218 15 28.

Het gebouw en de voorzieningen daarin vragen ook dagelijkse zorg. En als er activiteiten zijn is er ook iemand nodig die zorgt dat alles goed reilt en zeilt. Dat alles is toevertrouwd aan het kosterspaar Aaf en Tjeerd Bielsma, bijgestaan door een groep vrijwillige hulpkosters.

IMG_5988 - kopie

Aaf en Tjeerd Bielsma