Bloemen: inspirerend en troostrijkimages7EY4BXL8

Bloemen zijn belangrijk voor ieder mens. Bij ziekte of zorgen of omdat er iets te vieren valt.

Iedere zondag staan er een aantal bloemstukjes in de kerk die worden gemaakt door een speciale werkgroep.
Na afloop van de dienst worden deze bezorgd bij gemeenteleden als felicitatie of steuntje in de rug. Een groet namens de gemeente die je het gevoel geeft dat je er niet alleen voor staat.

Symbolisch bloemschikken
Deze bijzondere bloemschikkingen geven extra dimensie aan de dienst met name in de perioden voor Kerst (Advent) en Pasen ( de Veertigdagentijd).

Iets om naar uit te kijken, van te genieten en om door geïnspireerd te raken. Met de gebruikte materialen wordt uitgedrukt wat er op dat moment in de kerk aan de orde is. Zo wordt leven bijvoorbeeld uitgedrukt met palmtakjes en worden hooi en stro gebruikt om te verwijzen naar de plek waar Jezus geboren werd.