Huren bij de Zuiderkerk

De Zuiderkerk biedt allerlei mogelijkheden voor het houden van kleine of grote bijeenkomsten variërend van 10 tot 300 personen.

Zoekt u een plek voor vergaderingen of trainingen, dan zijn de Sint Joris- en Christoffelzaal uitermate geschikt. Voor bruiloften of uitvaarten is de Zuidbeuk of de Ontmoetingsruimte in combinatie met de Foyer de beste keuze. De diakenkamer is een sfeervolle authentieke ruimte en de Kruiskapel biedt een prachtig uitzicht over het monumentale kerkgebouw. Voor kleine groepen tot 15 personen is het Stiltecentrum zeer geschikt. Voor meer informatie kunt u doorklikken naar de plattegrond of de pagina met informatie over de ruimtes.

Al weer een aantal jaren is de Zuiderkerk door het gemeentebestuur van Enkhuizen ook aangewezen als ’trouwlocatie,’ dat wil zeggen als plaats waar men tegenover de ambtenaar van de burgerlijke stand een levensverbintenis kan laten registreren.

Heeft u vragen? Neem contact op met de beheerder.

Het gebouw en de voorzieningen daarin vragen ook dagelijkse zorg. En als er activiteiten zijn is er ook iemand nodig die zorgt dat alles goed reilt en zeilt. Dat alles is toevertrouwd aan onze koster-beheerder Ellie Jongsma, bijgestaan door een groep vrijwillige hulpkosters.