Website archief

Hier vindt u de inhoud van oude pagina’s van de website die verwijderd zijn omdat ze niet meer actueel zijn, maar die wel bewaard worden vanwege hun inhoud. De pdf-bestanden zijn niet doorzoekbaar zonder ze te openen.

In en rond de kerk

Items die na de reorganisatie van de website in februari 2023 gepubliceerd zijn onder ‘In en rond de kerk’ vindt u in het onderstaande pdf-bestand.

  • In en rond de kerk 2023

Fotoverslagen

Niet-recente fotoverslagen worden bewaard als pdf-bestanden. In deze bestanden kunt u nog steeds op een foto klikken om deze in een nieuw browservenster te zien (mogelijk groter en/of scherper).

Activiteiten

In het verleden georganiseerde activiteiten waarover op de website gepubliceerd is vindt u in het onderstaande pdf-bestand. Dit overzicht is verre van compleet. Alleen de meest recente en de meer ‘permanente’ items die in februari 2023 nog op de website stonden zijn opgenomen in het document.

Actueel

Nieuwtjes e.d. waarover op de website gepubliceerd is onder de rubriek ‘Actueel’ is vindt u in het onderstaande pdf-bestand. Ook dit overzicht is verre van compleet (zie boven).